Om oss


Ekolist

För 20 år sedan arbetade vår mamma på ett städföretag som hade Galltvål i sitt sortiment. Då företaget lades ner valde hon att ta kontakt med den fabrik som tillverkade och än idag tillverkar Galltvål i förhoppning om att ta över försäljningen av enbart Galltvål i Sverige. Hon beställde hem hundra tvålar och hade en veckas ångest över hennes beslut, skulle hon bli av med lagret? Tvålarna kom och resten är som man säger, HISTORIA.

Historian börjar i vårt garage i en liten by utanför Piteå, där packades all tvål och vi blev snabbt en del av företaget, även om det mest bestod av att bygga olika torn av kartonger och emballage. Galltvål växer för varje dag och 2005 väljer vår pappa att avsluta sitt jobb som brandman för att jobba på heltid med Galltvål.
Sedan 2014 har vi, de två sönerna i familjen, arbetat på företaget. Vi har hunnit vara med att ta fram en ny produkt i Galltvålsfamiljen, introducerat ett nytt varumärke i form av Sodasan och nu är vi äntligen redo för nästa steg.

Med Ekolist vill vi samla alla våra produkter så att du enkelt kan få tag på våra produkter online. I förlängningen vill vi bli den naturliga platsen där man kan hitta allt inom naturliga städ & rengöringsprodukter på nätet.

Resan har just börjat och vi hoppas såklart att föra vår familjs företagsanda vidare till nästa generation, med miljö och hållbarhet i fokus.

/ Tommy & Erik Nilsson
ErikTommy